Sneakertrends 2023

Total
0
Shares

Sneakers worden tegenwoordig heel veel verkocht. Ze zijn heel populair wat ook niet gek is. Ze zijn comfortabel, mooi en handig. De sneakertrends veranderen steeds weer. Daarom moet je heel scherp zijn en moet je de nieuwste sneakers goed in de gaten houden. Ben jij nou echt een sneaker freak? Hier vertellen we je de sneakertrends van 2023!

Grote grove sneakers

Wat tegenwoordig echt een sneakertrend is, is een grote grove sneakers. Hoe grover de sneaker hoe beter. Dit is begonnen bij het merk Balenciaga. Dit kwamen met de Balenciaga tracks. Dit zijn hele grove sneakers. Hier kwamen heel veel na maak sneakers vanaf. De Zara, Pull & Bear en veel andere winkels maken deze sneakers na en verkopen ze als warme broodjes. Door Balenciaga is de grove sneaker helemaal in gekomen. Zo zie je maar wat voor grote invloed grote merken hebben. Niet iedereen houdt van deze sneakertrend. Veel mensen vinden het verschrikkelijk. Zelf vind ik het heel mooi. Grove sneakers style je heel casual met een joggingpak of voor de dames met een jurkje.

Platform zool

Niet alleen de sneaker wordt groter en grover maar ook de zool. Tegenwoordig zijn er heel veel sneakers met een hele dikke loopzool. Voor de heren is dit echt een dikkere, grovere loopzool en voor de vrouwen is het een dikker platform zool. Deze trends komt uit de jaren negentig. Veel merken zoals tommy Hilfiger, Nike en nog veel meer hebben dit soort sneakers.  Zelf vind ik dit echt een van de beste trends dit in zijn. Het staat stoer maar kan ook heel netjes zijn en toch de outfit afmaken. Het maakt de sneaker toch af en super handig voor de kleinere mensen onder ons!       

Hoge sneakers

De afgelopen jaren zagen we heel veel lage sneakers. Maar dit hoort niet meer bij de sneakertrends. Tegenwoordig worden er steeds meer hoge sneakers gedragen. Zowel bij dames als bij heren wordt dit veel gedragen. Hoge sneakers zijn natuurlijk warmer voor in de winter. Je kan er lekker dikke sokken in verstoppen. Daarnaast geven hoge sneakers veel steun aan je enkels. Hoge sneakers kan je bij alles combineren. Bij een jeans maar ook bij een jurkje. Nike heeft heel veel verschillende hoge sneakers. Deze worden super goed verkocht. Je hebt Jordan 1 high, dunks high en nog veel meer. Deze modellen zijn heel populair. Vooral onder de jeugd.

Runners

Runners zijn altijd al in geweest en gaan er ook niet zomaar uit. Deze sneakers zijn lekker sportief en zitten heerlijk. Runners zijn voor vrouwen als voor mannen. Met runners kan je je outfit heel sportief maken maar je kan ook je runners onder een nette outfit dragen. Zo krijgt je outfit toch een klein tintje sportief. Veel verschillende merken verkopen runners. Je kan je in verschillende modellen en kleuren krijgen. De 2 meest bekende merken die runners verkopen zijn Nike en Adidas maar die ken je vast wel. Met runners kan je nooit fout gaan. Dit zijn sneakers die je gewoon in je kast moet hebben.

Total
0
Shares

Wat weet je over de post?

Post wordt al eeuwenlang gebruikt om berichten, geld en producten te verzenden. Decennia geleden werd kinderen op veel…

You May Also Like